Колебая се между лики моли 10w60 и селениа рейсинг 10w60.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет при избор на масло-Alfa Romeo 147 1.6 TS 105 CV
Collapse
X
-
Аз бих казал, в което си по-сигурен за произхода му, щото ментетата май не са малко.
Аз от Селения Рейсинг не бях доволен. Вариатора ми тракаше като замаян с нея. Сега карам с Кастрол 10/60 и разликата в шума на мотора е осезаема в полза на Кастрол-а.
Така че внимавай, което и да избереш. Общо взето и двете са много добри, но ако са с гарантиран произход!
Comment
-
http://www.motorni-masla.com/
Някакво мнение за този сайт? Гледам уж взимат от официалните вносители, поне за Лики Моли е така.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеhttp://www.motorni-masla.com/
Някакво мнение за този сайт? Гледам уж взимат от официалните вносители, поне за Лики Моли е така.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеСкъпо за Селения
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaИмам една оригинална "Селениа" по 150 лева литъра тогава...
Между другото, някой ползва ли Agip Racing 4T 10w60 на TS 16V двигател? Гледам, че е за мотоциклети, има ли някакво значение това?Last edited by Doomguy; d.m.y г., 18:29.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЧудесно, излей си го някъде...
Между другото, някой ползва ли Agip Racing 4T 10w60 на TS 16V двигател? Гледам, че е за мотоциклети, има ли някакво значение това?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafakaЕ нали не те вълнува цената, само искаш да е оригинално..? А и от майтап явно не разбираш...
Аджипа за който питаш е за 4-тактови двигатели, доколкото са моите скромни познания, двигателите на колите ни са такива. И да, ползва се точно на ТС 16В трова масло.
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеКъм автора на темата: защо ти е да наливаш 10W60 на този мотор? Според мен 10W40 му е напълно достатъчно. Просто е важно да е истинско.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение...
Не съм автора, но според мен има смисъл от такова масло, особено за този двг. Вижда много зор с това купе, трябва постоянно да е в обороти за да върви, особено на баир.
В раздела има тема, съвсем скорошна на един колега, който с масло Bardahl 10W40 си съсипа twin spark-a по магистралата, щото решил малко да я поизреже колата
Тъй че, с маслото умната и на тоя мотор компромис НЕ!
Comment
Comment